Mit tegyek? Sok játkra hiba (0xc00007b)
nem tudom mit csináljak már annyi mindent probáltam programok,hardverek frissitése gép ujra telepítése de sok játékra ez a hiba segitsetek! windows 7 ultimate 64 bit (cod black ops 1-2 ) ezeket szeretném leginkább de ezekre is ezt irja.
válaszokat előre is köszönöm!
hardver: amd athlon x4 740, 4gb ddr3 ram hd 7770 videokártya
Sziasztok!
Nekem is hasonló problémám volt, sikerült megtalálnom a megoldást! Problémát a Directx okozza. A következőt kell telepíteni: "DirectX End-User Runtime" (Microsoft oldaláról letölthető). Ha a telepítés közben hibát ír ki (nálam: "an internal system error occurred") akkor a következőt kell tenni:
- Megnyitod a regeditet
- Megkeresed a következőt: "HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Driver Signing/"
- Jobb oldalt a "Policy" értékét átírod "0000 00" -ról "0000 01" -re.
- Bezárod, gépet újraindítod.
- Telepíted a "DirectX End-User Runtime" programot.
És elvileg a játékoknál megszűnik a hibaüzenet. Nálam ez oldotta meg a problémát! Remélem tudtam valakinek segíteni :)
nekem szint úgy a mass effect 3 nál írja ki a alkalmazáshibát és végigkövettem a le írást hogy DirectX End-User Runtime-ost és még sem jó ????
pedig kb 2 hónapja rajt volt a gépen a játék és játszottam is most meg el sem indul
nekem ez a hiba az Adobe indesign cs6-nál jelentkezett. Én így tudtam megoldani, hátha itt is segít valakinek :)
0xc000007b hiba megoldása 64bit-es Win alatt :
InDesign mappájába a 32bit-es crack-et kell másolni (Program Files(x86)/Adobe/stb.),
A Media Encoder mappába pedig a 64bit-est (Program Files/Adobe/...stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!