Mivel jobb az újabb vírusírtó a régebbinél?
Eddig avast 4.8-at használtam. Semmi baj, gond nem volt vele.
Most feltettem az Avast 8-at. 2050-ig van regisztálva (?)
Folyamatosan feldobja az ablakot minden 20 percben, hogy frissíteni akarja a programot. Emellett a vírus adatbázist is frissíti minden 10 percben.
Ilyenkor, ha feldobja az ablakot, ha éppen játszom, vagy filmet nézek, azt ledobja a tálcára.
Ráadásul, program frissítés után újra kellett indítani a gépet. 4.8-nál ilyen sosem volt. Most ha éppen töltenék valamit az internetről, szakítsam félbe?
De ez még semmi, újra indítás után, kijött egy hibaüzenet: Visual cc++ hiba. Valami nem működött az avast vírusírtó programban.
Csak úgy tudtam behozni a képernyő tartalmát, hogy a feladatkezelőben beírtam és behozattam az explorer exe-t.
Úgyhogy vissza a 4.8-ashoz. Ezzel kevesebb gond van, mint az újabb fajta vírusírtókkal.
Ezért kell ESET-et használni. Amúgy ja, játék mód, frissítések hiányában pedig nyilván nem vírusirtó a vírusirtó, hisz már a tegnapi vírust sem nem ismeri fel.
ÉS miért kell tört verziót használni egy ingyenes proginál? Ráadásul vírusirtónál? Ember...?!
Szóval, ha beírom a kódot, akkor az tört verzió. Ha crack-elem, tört verzió, ha patch-elem, az is tört verzió!
Akkor nem is használok vírusírtót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!