Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mivel jobb az újabb vírusírtó...

Mivel jobb az újabb vírusírtó a régebbinél?

Figyelt kérdés

Eddig avast 4.8-at használtam. Semmi baj, gond nem volt vele.

Most feltettem az Avast 8-at. 2050-ig van regisztálva (?)

Folyamatosan feldobja az ablakot minden 20 percben, hogy frissíteni akarja a programot. Emellett a vírus adatbázist is frissíti minden 10 percben.

Ilyenkor, ha feldobja az ablakot, ha éppen játszom, vagy filmet nézek, azt ledobja a tálcára.

Ráadásul, program frissítés után újra kellett indítani a gépet. 4.8-nál ilyen sosem volt. Most ha éppen töltenék valamit az internetről, szakítsam félbe?

De ez még semmi, újra indítás után, kijött egy hibaüzenet: Visual cc++ hiba. Valami nem működött az avast vírusírtó programban.

Csak úgy tudtam behozni a képernyő tartalmát, hogy a feladatkezelőben beírtam és behozattam az explorer exe-t.

Úgyhogy vissza a 4.8-ashoz. Ezzel kevesebb gond van, mint az újabb fajta vírusírtókkal.

2013. dec. 19. 15:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ezért van a játék mód, ha bekapcsolod akkor nem lesz ilyen gondod. A friss vírusadatbázis kell, hogy ne csak az évekkel ezelőtti vírust ismerje fel.
2013. dec. 19. 15:16
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. dec. 19. 18:16
 3/12 anonim ***** válasza:
2050-ig... Akkor valószínűleg törtverziót használsz, ez esetben ne csodálkozz, h teljesen megvan bolondulva a víruskergető. Töröld le és rakd fel a free-t, ha csak sima víruskergető része kell, az is bőven elég.
2013. dec. 20. 00:47
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. dec. 20. 03:01
 5/12 anonim ***** válasza:

Ezért kell ESET-et használni. Amúgy ja, játék mód, frissítések hiányában pedig nyilván nem vírusirtó a vírusirtó, hisz már a tegnapi vírust sem nem ismeri fel.

ÉS miért kell tört verziót használni egy ingyenes proginál? Ráadásul vírusirtónál? Ember...?!

2013. dec. 20. 18:50
 6/12 A kérdező kommentje:

Szóval, ha beírom a kódot, akkor az tört verzió. Ha crack-elem, tört verzió, ha patch-elem, az is tört verzió!

Akkor nem is használok vírusírtót!

2013. dec. 20. 21:57
 7/12 A kérdező kommentje:
Amúgy is a vírusírtó(k) lassítják le mindig a gépet!
2013. dec. 20. 21:58
 8/12 anonim ***** válasza:
Avast-nál nem kell patchelni, crackelni, letöltöd a gyártó honlapjáról és feltelepíted, majd rámész a programon belül, h regisztráció és használhatod, ingyen.. ennyi.
2013. dec. 21. 02:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Amúgy, ha nem használsz vírusirtót és benyalsz néhány vírust, akkor azok jobban fogják lassítani, mint bármelyik irtó.
2013. dec. 21. 03:00
 10/12 anonim ***** válasza:
ha bekapsz egy vírust akkor akár tönkre is teheti a géped, a régi avastal meg semmit sem fogsz találni, így is kapsz vírust, azt meg be lehet állítani h a háttérbe tegye a dolgát, jobbklikk a tálcán az ikonra és ott csendes/játék üzemmód
2013. dec. 30. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!