Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mivel jobb az újabb vírusírtó...

Mivel jobb az újabb vírusírtó a régebbinél?

Figyelt kérdés

Eddig avast 4.8-at használtam. Semmi baj, gond nem volt vele.

Most feltettem az Avast 8-at. 2050-ig van regisztálva (?)

Folyamatosan feldobja az ablakot minden 20 percben, hogy frissíteni akarja a programot. Emellett a vírus adatbázist is frissíti minden 10 percben.

Ilyenkor, ha feldobja az ablakot, ha éppen játszom, vagy filmet nézek, azt ledobja a tálcára.

Ráadásul, program frissítés után újra kellett indítani a gépet. 4.8-nál ilyen sosem volt. Most ha éppen töltenék valamit az internetről, szakítsam félbe?

De ez még semmi, újra indítás után, kijött egy hibaüzenet: Visual cc++ hiba. Valami nem működött az avast vírusírtó programban.

Csak úgy tudtam behozni a képernyő tartalmát, hogy a feladatkezelőben beírtam és behozattam az explorer exe-t.

Úgyhogy vissza a 4.8-ashoz. Ezzel kevesebb gond van, mint az újabb fajta vírusírtókkal.

2013. dec. 19. 15:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

No. Látom régen válaszoltak, meg ilyesmik... de:

1.: tört verzió. Olyan lehetetlen dolgot írtál le, amit egy eredeti példány nem csinál. Vagy rosszul lett telepítve, de az nem a te hibád. Lényegtelen. Avastból persze rtelmetlen lenne a tört, de ki tudja... És szokd meg: mindenki, aki először találkozik valami buggal, rávágja, hogy tört vagy szar a géped... aztán ő is találkozik vele és kész.

2.: a vírusírtó lassítja a gépet. Ezért nem kell 4 giga ram, meg 2 GHz feletti proci. Az én 6 giga ramomon, 2,8 GHz-es, két magos processzorom nagyon szépen elvitte az avastot, és most az esetet is, persze eset sokkal gépigénytelenebb.

3.: jó, töröld le a vírusirtót, mert a vírus nem lassítani fogja a géped, hanem szépen szétfertőzni a system32 mappát, amiképpen lesz egy idő után egy szép, designos, működésképtelen számítógéped. Félre ne értsd: csak a demonstrálás hangneme az enyém. No helló.

2013. dec. 31. 17:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Ott elszúrtam egy helyen: Ezért nem kell..... , na ezt nem nélkül olvasd.
2013. dec. 31. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!