Linpus... ebben az esetben egyet kell értsek az előttem szólókkal, Debian-t neki :).
2013. dec. 20. 01:03
13/20 Tom Benko válasza:
A vicc amúgy az, hogy a Linpusnak van rendes desktopja, nem is rossz, csak a gyártók olyan igénytelen barmok, hogy felhánynak egy minimál rendszert, hogy teljesüljön a használatba vehetőség elve. Sajnos ez aztán sokakat elriaszt a Linuxtól.
2013. dec. 20. 06:34
14/20 kovpet válasza:
Szerintem azért tesznek fel szart, mert aki Linuxot használ, az úgysem fog megelégedni akármilyen előtelepített rendszerrel. Legalábbis én nem látom okát, hogy egy más által telepített rendszert használjak.
Aki meg nem akar Linuxot használni és Windowst tesz fel, annak meg azért teljesen mindegy.
2013. dec. 20. 11:54
15/20 Tom Benko válasza:
Na igen, de aki először találkozik Linuxszal, annak ez eléggé riasztó élmény lehet. Amúgy ne tudd meg, hányan használják az előtelepített wint összefosódásig...
2013. dec. 21. 21:02
16/20 anonim válasza:
Szerintem inkább rakjál rá Windows op rendszert.
2013. dec. 21. 22:01
17/20 tabaki válasza:
Indoklás: Töredezettségmentesítés, vírusok, belassulás és állandó újrarakás nélkül élni sem érdemes.
2013. dec. 21. 23:21
18/20 Tom Benko válasza:
@kevin1: Szerintem inkább messzire kerülje el.
2013. dec. 22. 11:22
19/20 Csxeba válasza:
Megtaláltad az egyetlen témát (CD írás), amiben nem tudok segíteni: 1 CD-t sem írtam még ki Linux alatt :D Mivel a DVD olvasóm helyén egy SSD van...
De nem is igazán értem a kérdést. ISO fájl mountolását nem tudod megoldani? Vagy mountolod, de mi az, hogy "nem indul"? Minek kéne indulnia?
2013. dec. 23. 11:15
20/20 anonim válasza:
Braserot probald meg a terminalbol inditani: sudo brasero
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!