Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Azt hallottam ha tört windowsa...

Azt hallottam ha tört windowsa van valakinek, jobb ha virusirtóként avast használ nod32 helyett (merthogy az "nem nézi"). Van ebben valami?

Figyelt kérdés
Én pl jobb szeretem a nod32-őt,mivel volt msn virusom avast nem vette észre,holott "valósidejű" védelmet biztosit:S
2009. nov. 25. 00:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Tedd fel az ESET Smart Security 4.0 próbaváltozatát! Tűzfal, vírus- és kémprogram irtó egyben: [link]
2009. nov. 25. 23:36
 12/18 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam én is.Csak azt nem tudom ki kell e kapcsolnom ennél a windows tűzfalamat ,vagy hagyhatom azt is?
2009. nov. 26. 00:01
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha letöltötted és telepitetted az ESS-t, akkor KI KEEL KAPCSOLNI a WINDOWS tűzfalát, összeakad a kettő. Ellenőrizd le, hogy melyik van bekapcsolva? Startmenű/Vezérlőpult/Biztonsági központ. HA monden kék és zöld, akkor nincs vírusod és rendben van a géped.
2009. nov. 26. 10:55
 14/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen kösziii!
2009. nov. 26. 11:04
 15/18 A kérdező kommentje:

Megtettem,ki is kapcsoltam a windows tűzfalamat,és most mindig mutatja a tálcán a biztonsági riasztás ikont:S

Biztos ki kellett kapcsolnom ezt???

2009. nov. 26. 11:46
 16/18 Jenci ***** válasza:
Öregem ez nem igaz!Hányszor kell még elmondanom,hogy a tört windowson gond nélkül megy a tört nod32 is,és frissítí is magát.Az igaz,hogy időnként új jelszót és felhasználónevet kér-de hát tört verzió!Vannak fixek,amivel nem kér semmit.Az internet tele van jelszóval és felhasználónévvel!
2009. nov. 26. 18:08
 17/18 A kérdező kommentje:

Jó akkor tájékoztatlak kedves válaszadó,hogy az ESET NOD32 Antivirus IGENIS kéri az xp frissitést egyfolytában,úgyhogy le is töröltem és visszatettem az avastot ami mellett kaptam az msn virusomat:S:S:S Hát ez kész:S

Már semmilyen ingyenes virusirtóban sem lehet bizni,és örvendetes hogy mindenki mindenről mást tapasztal,de már nem is idegelem magam ezzel:((

Mindenesetre KÖSZÖNÖM SZÉPEN A VÁLASZOKAT!MINDENKINEK

2009. nov. 26. 18:22
 18/18 Jenci ***** válasza:
Zárszóként--rajtam kívül rengeteg ismerősömnek nod32 van.Tört a windows és tört a nod is.Ha normálisan van telepítve,akkor az op rendszer frissítéséhez semmi köze.Én már 8 éve használom,úgyhogy sejtek valamit róla.Na mindegy,próbálj szerencsét valami mással.
2009. nov. 26. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!