Azt hallottam ha tört windowsa van valakinek, jobb ha virusirtóként avast használ nod32 helyett (merthogy az "nem nézi"). Van ebben valami?
Figyelt kérdés
Én pl jobb szeretem a nod32-őt,mivel volt msn virusom avast nem vette észre,holott "valósidejű" védelmet biztosit:S2009. nov. 25. 00:23
11/18 anonim válasza:
Tedd fel az ESET Smart Security 4.0 próbaváltozatát! Tűzfal, vírus- és kémprogram irtó egyben: [link]
12/18 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam én is.Csak azt nem tudom ki kell e kapcsolnom ennél a windows tűzfalamat ,vagy hagyhatom azt is?
2009. nov. 26. 00:01
13/18 anonim válasza:
Ha letöltötted és telepitetted az ESS-t, akkor KI KEEL KAPCSOLNI a WINDOWS tűzfalát, összeakad a kettő. Ellenőrizd le, hogy melyik van bekapcsolva? Startmenű/Vezérlőpult/Biztonsági központ. HA monden kék és zöld, akkor nincs vírusod és rendben van a géped.
14/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen kösziii!
2009. nov. 26. 11:04
15/18 A kérdező kommentje:
Megtettem,ki is kapcsoltam a windows tűzfalamat,és most mindig mutatja a tálcán a biztonsági riasztás ikont:S
Biztos ki kellett kapcsolnom ezt???
2009. nov. 26. 11:46
16/18 Jenci válasza:
Öregem ez nem igaz!Hányszor kell még elmondanom,hogy a tört windowson gond nélkül megy a tört nod32 is,és frissítí is magát.Az igaz,hogy időnként új jelszót és felhasználónevet kér-de hát tört verzió!Vannak fixek,amivel nem kér semmit.Az internet tele van jelszóval és felhasználónévvel!
17/18 A kérdező kommentje:
Jó akkor tájékoztatlak kedves válaszadó,hogy az ESET NOD32 Antivirus IGENIS kéri az xp frissitést egyfolytában,úgyhogy le is töröltem és visszatettem az avastot ami mellett kaptam az msn virusomat:S:S:S Hát ez kész:S
Már semmilyen ingyenes virusirtóban sem lehet bizni,és örvendetes hogy mindenki mindenről mást tapasztal,de már nem is idegelem magam ezzel:((
Mindenesetre KÖSZÖNÖM SZÉPEN A VÁLASZOKAT!MINDENKINEK
2009. nov. 26. 18:22
18/18 Jenci válasza:
Zárszóként--rajtam kívül rengeteg ismerősömnek nod32 van.Tört a windows és tört a nod is.Ha normálisan van telepítve,akkor az op rendszer frissítéséhez semmi köze.Én már 8 éve használom,úgyhogy sejtek valamit róla.Na mindegy,próbálj szerencsét valami mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!