Azt hallottam ha tört windowsa van valakinek, jobb ha virusirtóként avast használ nod32 helyett (merthogy az "nem nézi"). Van ebben valami?
Figyelt kérdés
Én pl jobb szeretem a nod32-őt,mivel volt msn virusom avast nem vette észre,holott "valósidejű" védelmet biztosit:S2009. nov. 25. 00:23
1/18 anonim válasza:
ESET-NOD sajnos nem megy fel tört Windows-ra. Akármit próbálsz, akkor se.
3/18 A kérdező kommentje:
Na most akkor melyikőtökre hallgassak?vááá
2009. nov. 25. 08:03
4/18 Jenci válasza:
FELMEGY A TÖRT WINDOWS-RA!Nekem is az van fent!
5/18 A kérdező kommentje:
KÖSZI SZÉPEN!:)ENNYI NEKEM ELÉG IS:)
2009. nov. 25. 16:07
6/18 anonim válasza:
Pedig avast jobb.
Nekem 10000 vírusom volt nod32 mellett.
7/18 anonim válasza:
EREDETI Windows-ra felmegy a fizetős, eredeti ESET-NOD. Tört Windows-ra a tört ESET-NOD símán felmegy, de nem védi a gépet, nem frissiti magát naponta többször, nem frissiti a modulokat rendszeresen. Aki törtet használ, az mondhatja az ESET-NOD-ról, hogy pocsék és mindent átenged. Az EREDETI viszont nagyon jó. Csak éppen nem olcsó (diákoknak féláron adják).
8/18 anonim válasza:
Tört Windows-hoz használj Avastot.
9/18 anonim válasza:
Aki KINAI szerverről tölti le az NOD-ot, az megérdemli, hogy 10000 vírusa legyen. Magára vessen az, aki ezen akar spórolni.
10/18 A kérdező kommentje:
Én is jobban kedveltem a nod32-őt,mert az észrevette egyből az msn virust állitólag!Az avast-ot meg nem is értem hogy engedhette be egyáltalán a virust állandó védelme mellett:S
Valószinű hogy visszatelepitem a próbaverziót! Köszi a válaszokat!
2009. nov. 25. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!