Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy a francba kell kiírni...

Hogy a francba kell kiírni azt azt istenverte linuxot cd-re? Infrarecorderel probálkoztam, de nem akar bootolni

Figyelt kérdés

2013. dec. 14. 15:21
1 2 3 4
 11/31 tabaki ***** válasza:

A lemezkép az a letöltött ISO fájl.

A "Write image file to disc" az ugyanaz, mint a "lemezkép kiírása", általában minden lemezíró program tudja. Az a lényeg, hogy ezt az opciót keresd meg az "adatlemez készítése" vagy akármi helyett. Ekkor egy ablakban be kell tallóznod az ISO fájlt, a program pedig nem csak egyszerűen kimásolja, hanem a bootolásra szolgáló információkkal együtt kibontja, ettől lesz belőle rendes bootlemez illetve live CD/DVD.

2013. dec. 14. 16:25
 12/31 anonim válasza:
Az Ubuntu csak egy (de a legelterjedtebb talán) a sokféle Linux disztribúció (változat) közül.
2013. dec. 14. 16:26
 13/31 tabaki ***** válasza:

"az ubuntu és a linux nem egy?"

Ez vicc? Az Ubuntu csak egyetlen a több száz linux-változat (disztribúció) közül. A kényelmessége okán nagyon népszerű, más szempontok (gyorsaság, stabilitás, adatbiztonság, külcsín, stb.) alapján meg más disztrókat is lehet előnyben részesíteni, tehát érdemes egy kissé alaposabban tájékozódnod telepítés előtt.

2013. dec. 14. 16:33
 14/31 tabaki ***** válasza:
Bocs, amíg molyoltam a válasszal, mástól is megkaptad.
2013. dec. 14. 16:34
 15/31 A kérdező kommentje:
aha értem. akkor èn nem kell kicsomagoljam, meg teszi helyettem az iróprogram. szoval akkor csak katt a kèpfàjl irásra és kèsz is. Köszi szèpen
2013. dec. 14. 16:50
 16/31 tabaki ***** válasza:
Így igaz. Reméljük, most már menni fog.
2013. dec. 14. 17:05
 17/31 Csxeba ***** válasza:

Miért nem pendrive-ra írod? Akkor nem kell CD-t elcseszni sem :D

unetbootin-t ajánlom a figyelmedbe

2013. dec. 17. 09:39
 18/31 A kérdező kommentje:
probaltam en mar mindenröl de nem bootol rola me a biosba nem tok belèpni
2013. dec. 17. 18:53
 19/31 tabaki ***** válasza:
Hogyan próbáltad?
2013. dec. 17. 19:48
 20/31 A kérdező kommentje:
a winrar csomagot betalloztam ès aztan a kèpfajl irasra kattintottam. Lehet az a baj hogy lassu a cd irom ès a progiban azt allitottam be, h maximalis sebessegel irjon?
2013. dec. 17. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!