Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Microsoft Office termékcsalád?

Microsoft Office termékcsalád?

Figyelt kérdés

Holnapra írnom kéne róla 2 oldalt World-ben 12-es betűmérettel, de Wikipedián amit találtam az édes kevés.

Esetleg kitudnátok egészíteni vagy linkelni valamit?

2013. dec. 11. 15:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha százszor leírod a Word nevét helyesen, máris megvan belőle egy csomó. :-)

2 oldal azért marha kevés, ne hitesd már el, hogy ennyit nem lehet összeírni Wikipédia nélkül is.

2013. dec. 11. 15:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Mivel nem felsorolást kell írni, így kiesik egy csomó rész és úgy már nincs meg a 2 oldal...
2013. dec. 11. 15:33
 3/5 tabaki ***** válasza:

[link]

Miért a Wikipédián keresed a világ legnagyobb számítógépes vállalkozását? Gondoltad, hogy szerénységből nem írnak magukról száz oldalakat?

Egyébként, aki a hasára ütve nem tud két oldalt bármikor összedobni a kirgiz nyúltenyésztési szokásokról vagy a bőgőmajmok parazitáiról, még nevezhető gyakorlatlan fogalmazónak, de akinek az Office-szal kapcsolatban nem az az egyetlen problémája, hogy hogyan lehet az ismerettömeget ekkorka helyre begyömöszölni, azzal valami nyilvánvalóan nincs rendben. Próbálj meg gondolkodni. Ha csak azt próbálod összeírni, hogy egyáltalán miről írhatnál a téma kapcsán, már az is megtölthet két oldalt.

2013. dec. 11. 16:23
 4/5 A kérdező kommentje:
A Microsoft Office honlapján nézelődtem... Kb. egy órája írtam ki ezt a kérdést, azóta már kész is van a feladat. :)
2013. dec. 11. 16:28
 5/5 tabaki ***** válasza:
Ez a beszéd!
2013. dec. 11. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!