Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Lejár az Office-om, mit tegyek?

Lejár az Office-om, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Minden megnyitáskor felugrik az aktiválás varázsló ezzel az üzenettel:

"A Microsoft Office Professional Plus 2010 ezen példánya nincsen aktiválva. A szofter aktiválási ideje 20 nap múlva lejár."

Mit kell tennem? Nem értek a gépekhez, egy ismerősöm telepítette fel. :( Ha nem aktiválom, akkor 20 nap múlva nem tudom használni már?

Segítsetek!

2013. dec. 8. 14:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
34%
Van erre egy jó kis progi amivel tudod aktiválni csak nem jut eszembe.
2013. dec. 8. 14:32
 2/13 anonim ***** válasza:
36%
2013. dec. 8. 14:33
 3/13 anonim ***** válasza:

Használd inkább az ingyenest.

LibreOffice,OpenOffice

De ha MS Office-t akarsz akkor Torrent oldalakon fent van egy nagy csomó és még csak aktiválni sem kell.

2013. dec. 8. 14:35
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nagyon gyors válaszokat mindenkinek! Tehát, ha nem csinálok semmit, akkor 20 nap múlva már nem indul pl az excelem? (Tényleg nem értem ezekhez a dolgokhoz... :D )
2013. dec. 8. 15:35
 5/13 Lajos54 ***** válasza:

De bizony nem ám! Vagy esetleg csak korlátozásokkal, az a próbaverziótól függ (pl. olvasni lehet vele a dokumentumokat, de se módosítani, se menteni nem lehet).

Ez azért van, hogy vedd meg, ha meg vagy elégedve vele. Ezért hívják próbaverziónak...

És, mint már írták előttem: ha nem akarod megvenni, használhatsz ingyenes alternatívákat, mint a LibreOffice vagy OpenOffice vagy hasonlók.

És vannak a jogellenes módszerek (tört verziók), ami tulajdonképpen lopás.

2013. dec. 8. 15:43
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szakszerű választ! :)
2013. dec. 8. 18:02
 7/13 anonim válasza:

Lopás vagy nem, volt már olyan nem egyszer, hogy legálisan megvásárolt szoftvert jelzett hamis példánynak a gyártó ellenőrző programja. No meg ha tönkremegy a hardverem és újra kell telepíteni, újból meg kell venni, mert az egyszer megvásárolt és felhasznált termékkulcsot nem használhatom még egyszer.

Ez a részükről nem fair, úgyhogy én inkább kalózkodok, de ha már elvárják tőlem, hogy tudjam ezeket használni (márpedig elvárják), nincs alternatíva, pont. Ha valakinek nem tetszik, szóljon a fejlesztő cégnek, hogy ne legyenek ilyen csavarintások, aztán ha majd ők tisztességesek lesznek, akkor majd én is kifizetem.

Kérdező, vagy megveszed, vagy utánajársz a kiskapunak, vagy használsz ingyenes szoftvert, ha nem szükséges a fizetőset ismerned. Nagyon más alternatíva nincs. :-)

2014. júl. 9. 18:58
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Azóta lejárt a 20 nap ( :D ) de még minden működik, a gépem sem robbant fel....

Annyi a szépséghibája, hogy minden egyes office-os program megnyitásakor továbbra is felugrik az :"A Microsoft Office Professional Plus 2010 ezen példánya nincsen aktiválva" üzenet. Viszont csak bezárom és minden működik, mint azelőtt.

2014. aug. 1. 18:09
 9/13 anonim ***** válasza:
Még mindig működik?
2018. márc. 8. 10:59
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem csak az Outlook megnyitásakor jelenik meg az üzenet.Wordnél,Excelnél nem.Lehet valamí szívató vírus is,az sem kizárt.Manapság sok ilyen van.
2019. jún. 11. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!