Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Olyan freeware médialejátszó...

Klottgatya kérdése:

Olyan freeware médialejátszó programot keresek ami FLV fájlok playlist kezelésére képes?!

Figyelt kérdés
Szóval olyan ingyenes lejátszó program kéne ami minden video formátumot képes kezelni feliratokkal együtt, és képes flv file-ok sorba vételére, lejátszására, és ha lehet nem vág agyon reklámmal, egyszerű, sallang mentes. Ne kelljen már minden egyes zeneszámért a géphez ugrálnom. windows 7 64 bit-re.

2013. dec. 10. 09:06
 1/3 anonim ***** válasza:
VLC vagy KMPlayer (ebből régebbi verziót javaslom)
2013. dec. 10. 09:45
 2/3 anonim ***** válasza:

KMPlayerben mindent be tudsz állítani, ami elképzelhető.

Szerintem se a legújabbat tedd fel, én most a 3.4-es verzióval meg vagyok elégedve, miután a 3.7-et pánikszerűen eltávolítottam.

/ez is felajánl valami toolbart, ott mindenképpen Cancelt kell nyomni, nem elég kiszedni a pipát/

Már telepítéskor kiválasztható, hogy a mappában csak az elindított fájlt játssza le, vagy a hasonló nevűeket is, vagy mindet. De persze utólag is beállítható.

2013. dec. 10. 10:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, Eredetileg anno én is a KM playert használtam, de egyszercsak olyat frissített, hogy teli lett reklámmal, és összedőlt. Lehet megpróbálom a régi verziót akkor.
2013. dec. 10. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!