Van olyan médialejátszó amivel gyengébb gépen is tudom nézni a 720p-s videót szaggatás és képszétesés nélkül?
ha a KMPlayer régebbi verziója se viszi, akkor lehetetlen, ott ki lehet választani, hogy 1GHz CPU alatti optimalizálás...
Ha így se megy, akkor túl gyenge, egyszerűen nem képes a géped feldolgozni a videót, olyan sebessében, hogy azt megtudja jeleníteni.
ami azért érdekes, mert 720p -s videót, még pentium 3-as géppel is birtam nézni.
Esetleg egy trükk: futtasd 640 -es felbontás kompatibilitásban a lejátszót.
Ha a grafikus kártya hardveres gyorsítása kevés, ez megoldja, míg pl. 1280 -as felbontásban nem tudod nézni.
codec problémád lesz, már csak az a kérdés, hogy milyen eljárásba készült a videó.
(anno én is találkoztam ilyennel codec frissítés nekem megoldotta)
Mplayer legjobb, és leveszed a postprocess filtereket nullára. Akkor még 1ghz-en is muzsikálnia kell (én is ezt nyomom régi gépen).
Mplayer-hez meg tetszőleges frontendet használhatsz, pl. smplayer, kmplayer, és millió klón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!