Miért "szaggat" a kép?
1. Nem a kérdésre válaszoltál.
2. Így teleoffoltad a kérdést.
3. Mi lett ezzel az oldallal? Vagy eddig nem futottam ennyi szerencsétlenbe?
Az "lett ezzel az oldallal", hogy sokan A-t kérdezik, de valójában látszik, hogy nekik B-re van szükségük, mert hibás következtetésből indulnak ki. Két különböző gyártótól származó videokártyát nem nagyon szokták díjazni a Windowsok. Valós tapasztalaton alapuló véleményt pedig azért nem olvastál, mert bárki, aki két analóg kimenetet akar használni, inkább átalakítóval teszi (amely passzív átalakítást végez, tehát csak a csatlakozót illeszti), vagy eleve, olyan videokártyát vesz, ami támogatja, hisz tisztában van az igényeivel.
Egyedüli dolog, amikor két különböző gyártótól származó kártyát használnak, az a GPU Physix előcsalogatása AMD VGA mellett, de ahhoz is patkolt driver kell (no meg ott az nV kártya a gyengébb).
De oké, bocsánat, hogy egyáltalán foglalkoztam a problémáddal. Még ha trollkodtam volna, megérteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!