Van magyar nyelvű Xubuntu?
Szeretnék Xubuntut tenni a gépemre. Egyszer már besült egy Linux-al (Puppy), és nem szeretném megint ezt!
Tehát, nekem netezni (leginkább videó nézésre) és torrentezésre kéne, illetve, egy pár játékkal (Fifa 07, Duke Nukem Manhattan Project, Return To Caslte Of Wolfenstein..stb) is szeretnék játszani.
Van-e magyar nyelvű Xubuntu? Ncore-on találtam egy pár Linux játékot, de nem a szokásos fájlok vannak benne (nem meglepő), ezeket csak elindítom és telepítődnek? Illetve, honnan tudok még leszedni játékokat (Steamem van, de maximum 1-2 € tudnék fizetni, annyiból meg...)? A drivereket ugyanúgy le kell tölteni? Az Adobe bővítményeket meg ilyeneket, ugyanúgy le tudom tölteni és telepíteni? Nyomtató drivert is simán le tudom tölteni, telepíteni?
Köszönöm, aki segít!
Ha szeretnék Microsoft Office Wordbe, vagy PowerPointba készíteni bemutatót, az, hogy lehetséges?
Találtam ilyen LibreOffice cuccokat, elég csak elmenteni .doc kiterjesztésen és kész?
Windows-os játékok kis része megy wine-vel - a legnépszerűbbek szoktak -, de csomó új játékról le fogsz maradni. A magyar nyelv meg választás kérdése minden disztribúcióban. Én természetesen Debiant javasolok, mert a xubuntu is debian alapú, akkor meg inkább maradj az eredetinél!
Steam pedig már egy ideje van linuxon is, és elég sok játékot árulnak már manapság.
Régi gépem van, tehát új játékok nem izgatnak.
Találtam egy videót (Linux Voyager-ről), ahol valami programot megnyit, és rengeteg játék ott van, és csak simán el tudja indítani, ilyen van a Debianban/Xubuntuban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!