Hogyan kell saját cd-ről felrakni a win xp-t?
Figyelt kérdés
Rájöttem hogy kicsit gyenge a gépem , és nagyon be van lassulva , de szerintem azért mert erős rajta az op. rendszer . Le tudnátok írni , hogyan kell felrakni , vagy hogy jobb lesz-e?2013. dec. 3. 13:28
1/9 A kérdező kommentje:
Még egy nagyon fontos : kell hozzá a termékkulcs kódja?
Ha igen , hogyan tudom megtalálni?
Nekem írott xp van és kicsit bizonytalan vagyok nehogy elrontsam.
2013. dec. 3. 13:31
2/9 anonim válasza:
A CD -hezkapot papirokon, vagy ráragasztva a gép oldalára, alján van az XP termék kulcsa.
3/9 anonim válasza:
Hogy írott, az egy dolog, a lényeg, hogy mi lett kiírva rá. :) Van olyan, amiben "benne van" a kulcs, nincs rá szükség, szóval attól függ.
Hogy gyorsabb lesz-e, az meg attól függ, mi helyett tetted fel.
4/9 A kérdező kommentje:
Hát azt én sem tudom , de hogyha nem sikerül akkor még ki lehet lépni a telepítőböl és nem rontja el?
2013. dec. 3. 13:45
5/9 anonim válasza:
Nem, Win7 helyet szeretnéd rakni, így formázással kezd..
6/9 anonim válasza:
A kulcsot elvileg a formázás után kéri csak, szóval ki tudsz lépni, de akkor már vége van az előző Win-nek.
7/9 anonim válasza:
Tegyél fel egy virtuális gépet (Pl. VirtualBox), és arra telepítsd az XP-t. Ott nem csinál semmi gondot.
(Ehhez mondjuk legalább 1GB kellene, hogy legyen a gépedben. Akkor 512MB-ot ki tudnál osztani a virtuális gépnek.)
8/9 anonim válasza:
...Mármint a virtuális gépre nem véglegesen, csak próbaképpen. :)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm , ki fogom próbáni.
2013. dec. 3. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!