Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az iTunes-al lehet saját...

Az iTunes-al lehet saját zenét is felrakni iPod-ra?

Figyelt kérdés

Vagy minden egyes számot meg kell vennem az iTunes-on?

Vagy csak simán a gépemről is feltehetem a már meglévő zenéket?

egy leendő iPod tulajdonos

2010. aug. 25. 23:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Hogy a viharba ne. Bármilyen mp3at.
2010. aug. 26. 00:23
 2/4 anonim válasza:

ez egy nagyon bonyulult dolog én tavalyi év dec 13kor vettem az ipodomat és nagyonm nehezen tudtam rá tenni valamit és elöszöris ki bontod az ipodoto uána be kapcsolod jelez egy cdt és egy Itunes jelet olyankor meg fogod fel telepited az Itunest a gépedre [link]

ha ez meg van dukd rá az ipodot utana majd valamit el kezd magátol telepiteni azt hagyd had mennyel fel rá rakja neked a rendszert mikor ez kész van oda lépsz h music oda huzod a zenéket amiket szeretnél utána ott rá kattintasz valamire már nem emlékszem mi aza bocsi de sztem meg fogod találni és utána rá rakja neked a zenéket ha azt sem tudod hogy kell az appstoresbol letolteni játékokat és programotkat akkor irj vissza és le irok neked mindent ha kell az acountomat is

2010. aug. 26. 00:35
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindkettőtöknek a választ!

Másodiknak köszi a kimerítő,részletes választ! :)

2010. aug. 26. 09:36
 4/4 anonim válasza:
második vagyok szivesen jo lett volna ha nekemis valaki elmondta volna nem kellet volna szenvednem annyit vele:D
2010. aug. 28. 02:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!