Hogy tudom úgy aktiválni a windows 7-et hogy tudjam frissíteni?
Figyelt kérdés
Mivel a a loadereket kidobja maga alól ha frissítem ezért valami mással kéne próbálkoznom, csak nem tudom hogyan! Segítsetek pls!! Talán kms-el kéne próbálkoznom!2013. dec. 2. 19:49
1/8 anonim válasza:
Mondjuk eredeti szoftver vásárolni próbálkoztál már?
2/8 anonim válasza:
megéri nem kell az ilyenekkel szívni és nem illegális
3/8 anonim válasza:
Én is az eredeti szoftvert ajánlanám. Regisztrálod és önmagát frissíti. Ilyen egyszerű.
4/8 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy nincs 25 ezer forintom a windows 7 -re, szerintem az emberek nagy rész (mármint akik nem kulákok ű) azok inkább leszedik a netről és jó éjszakát. Szóval, akkor van megoldás?
2013. dec. 2. 19:58
5/8 A kérdező kommentje:
Amúgy meg még anno az xp-t megvettem és jó ráb*sztam, mert a mai világba egy nagy sz*r op rendszer! régen is az volt, amikor megvettem, de hát akkor még nem volt windows 7 csak vista az meg még rosszabb !
2013. dec. 2. 20:00
6/8 anonim válasza:
Hát, öcsi, akinek ilyen természetes lopni, és még meg is magyarázza magának, az csak szenvedjen vele.
7/8 P.O.C. válasza:
Át kell térni valamilyen Linux disztribúcióra ilyen egyszerű. Ingyenes, nem kell aktiválni, és sok szempontból jobb mint a Windows.
Egyrészt tilos az oldalon Warez témájú kérdést feltenni illetve arra válaszolni, így nem várd hogy bárki konkrét infóval fog ellátni.
Másrészt hiába ajánlana akárki is X aktívatort, egyikkel se garantálható, hogy nem buksz le.
Így tehát marad a vásárlás.
KMS -t egyébként csak mennyiségi licences változatokon használhatsz pl. Enterprise
8/8 anonim válasza:
Az XP nem sz@r...
Hogy tud frissiteni (ha mar ennyire ragaszkodsz hozza),akkor sporold ossze az arat es vedd meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!