Adna valaki tippeket, hogy hogyan lehetnék jobb CS:GO játékos?
Igazából nem vagyok rossz játékos, de valahogy nem értek dolgokat. Miért van az pl. hogy ha én célzol egy AWP-vel, akkor hajszál pontosan kell céloznom, míg más céloz vele, akkor igazából el se találja, mégis meghal az ellenfél. Rengeteg ilyet láttam már. Ez beállítás kérdése vagy csalás?
A másik meg a Desert Eagle. Nagy a szórása a fegyvernek, és távolra nehéz vele célozni, de szinte mindig azonnal lelőnek vele.. Ez lehet autoaim?
Linkelhettek videókat is, de magyar nyelvű legyen, ha lehet. Már marhára idegesít, hogy ha reggel felmegyek egy szerverre, akkor az oroszok mindig megölnek.
Ide is írhatjátok, de ha nem akartok, akkor ide is küldhetitek: bbalazs2569@hotmail.hu
Előre köszönöm szépen a segítséget!!
Értem. Akkor ezt fogom tenni. Úgyis van olyan funkció játékon belül, hogy meccsnézés vagy CS:GOTV vagy mittudoménhogyhívják. Ott meg profikat lehet nézni.
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!
Nem csalnak azokse... :D van egy nagyon egyszerű módszer ennek a megtanúlására... 3-400 óra játék... De ha érdekelnek Profi tippek, akkor csak írj privit... am bárki írhat :D
-Tony-
Sok mindenkinek nem fog tetszeni amit írok de igenis van olyan hogy ő melléd lő awp-vel és meghalsz ameddig te telibe lövöd és nem hal meg! Ez FPS függő játék ha neki üti a 64 fps-t folyamatosan akkor " lagg mentes " lesz a játék de ha neked nem üti azt a 64 fpst ( 64 tickrates szerón ) akkor szemmel láthatatlan laggok lesznek amik kihatnak a hitboxra. Ezt azt hiszem kodiák is leírta.
De egyébként ez a játék nagyon kedv függő nekem 3.000 órám van benne és ha csak egy kicsit nincs kedvem vagy valamit nem ad be már nem leszek top.
Bár nem profi de nézd meg a videómat és ha hiszed ha nem NEM CSALOK még is ilyeneket be adok. https://www.youtube.com/watch?v=sBXlXakF-ak&feature=youtu.be
Ha gondolod tanítalak: [link]
én is tapasztaltam már ijen awp-s eseteket.
ez lehet pl egy makkolás is amit pont akkor lött el mikor megmozdult és ezért félre hordott a fegyver.
igazábol csak makkolni kell megtanulni.
minél többet lősz annál többet makkolsz.
ha már állandoan makkolsz akkor vagy jo játékos :D
Nekem az AWP az erossegem!
A le'nyeg a ra'ra'nta's
Ha jol ra'ntod ra' az egeret automaatikusan beadja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!