Adna valaki tippeket, hogy hogyan lehetnék jobb CS:GO játékos?
Igazából nem vagyok rossz játékos, de valahogy nem értek dolgokat. Miért van az pl. hogy ha én célzol egy AWP-vel, akkor hajszál pontosan kell céloznom, míg más céloz vele, akkor igazából el se találja, mégis meghal az ellenfél. Rengeteg ilyet láttam már. Ez beállítás kérdése vagy csalás?
A másik meg a Desert Eagle. Nagy a szórása a fegyvernek, és távolra nehéz vele célozni, de szinte mindig azonnal lelőnek vele.. Ez lehet autoaim?
Linkelhettek videókat is, de magyar nyelvű legyen, ha lehet. Már marhára idegesít, hogy ha reggel felmegyek egy szerverre, akkor az oroszok mindig megölnek.
Ide is írhatjátok, de ha nem akartok, akkor ide is küldhetitek: bbalazs2569@hotmail.hu
Előre köszönöm szépen a segítséget!!
Minden játékban sok a csaló, ezzel nem tudsz mit kezdeni.
Attól lesz mindenki FPS jó, ha van játékintelligenciája, törekszik a csapatjátékra, jó a reakcióideje, az egyéni skillek is számítanak, de azok a többivel együtt fejlődnek. Sok játékossal találkoztam, akik nem lőttek jól, de annyira jól helyezkedtek mindig a csapatukkal együtt, hogy erre nem is volt akkora szükség.
Hát igen, ha nem tudsz jól lőni, akkor ügyeskedned kell. Lopakodni, kiszámítani, hogy hol lehet az ellenség, merre mehet stb. Taktika meg van, főleg ha competitive módban tolod.
"Miért van az pl. hogy ha én célzol egy AWP-vel, akkor hajszál pontosan kell céloznom, míg más céloz vele, akkor igazából el se találja, mégis meghal az ellenfél."
Mert a modell és a modell hitbox-a nem mindig egyezik.
Deagle meg szar fegyver, P250 jobb. Csak gyakorlással lehetsz jobb. Persze vannak akik sok gyakorlással sem lesznek jobbak, mert ahogy az első is mondta, nincs elég játékintelligencia, lassú vagy stb.
Az ilyen csaláshoz a szerver adatait is módosítani kellene, szóval nem egyszerű.
Valószínűbb, hogy máshogy mozog egy profi mint egy kezdő. Pl. egy lehelletnyit belemozdul a lövésedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!