Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Leadtek winfast tv2000 xp...

Leadtek winfast tv2000 xp expert tv kártyát raktam a számítógépembe. Segítség! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Összekötöttem a kártya hangcsatlakózóját, az alaplap CD1 csatlakozójával. A kép jó, de hang nincs. A hangszóró és a hangkeverő eszközöknél minden maximumra van állítva. A TV kártyának még mindig nincs hangja. MIT CSINÁLJAK?? ( win 7 van a gépen)

2013. nov. 30. 08:33
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Szia coopper!

Egy kicsit megkésve jelentkezem újra. Sokat küzdöttünk, hogy működjön a TV kártya, leírásod alapján mindent pontosan meg tudtam csinálni. A kártya működött, nekem most videó digitalizálásra kellett, de a videó felvételekor a képet felvette, de a hangot nem. Egy barátomnak is van ilyen TV- kártyája, XP- vel rendesen működött, win 7 telepítése után ugyan ez a problémája volt. Azon a gépen is végigcsináltuk a leírásaidat, a vége ugyanaz lett. A csatát feladtam és vásároltam egy USB-s videó digitalizálót. Köszönöm a segítségedet!

Üdv.

2014. jan. 3. 20:53
 22/23 anonim válasza:
Latom reg volt ide irva, de azert megprbalok segitseget kerni. Nalam forditva van, hang van es kep nincs win 7 alatt. Mit tudnek megnezni, javitani, hogy mukodjon.
2015. jan. 14. 19:28
 23/23 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a problemam, van hang es nincs kep win7 64biten. PVR1 es PVR2 telepitettem es egyikel sem volt. Valaki jart meg igy? A leadtek oldal sajnos nem ad semmifele megoldast. Meg drivereket sem.
2016. jan. 2. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!