Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Leadtek winfast tv2000 xp...

Leadtek winfast tv2000 xp expert tv kártyát raktam a számítógépembe. Segítség! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Összekötöttem a kártya hangcsatlakózóját, az alaplap CD1 csatlakozójával. A kép jó, de hang nincs. A hangszóró és a hangkeverő eszközöknél minden maximumra van állítva. A TV kártyának még mindig nincs hangja. MIT CSINÁLJAK?? ( win 7 van a gépen)

2013. nov. 30. 08:33
1 2 3
 11/23 anonim válasza:

Itt vagyok. WinXP alatt csak nem jó, viszont most az van h a WinFastPVR2 program az elindulása után 2-3 másodperccel összeomlik (még mielőtt kép jelenne meg): "DVBTAP.exe has encountered a problem and needs to close" (...bocs a kellemetlenségért blablabla, küldjünk-e Error Reportot a Microsoftnak? Send Error Report/Don't Send)

Pedig most ugyanúgy csináltam mindent mint Win7-ben:

Letöltöttem a Leadtek honlapjáról

* az x86.zip-t (WinXP-32bit, vagyis van 32bites, pontosan amelyiket a képernyőképen kijelölve látod)), és

* a becsomagolt WinFastPVR2-t (ebből csak egyetlen verzió van minden oprendszerhez), kicsomagolás után futtattam az x86.zip tartalmát, újraidítottam a gépet, majd futtattam a kicsomagolt WinFastPVR2-t is. (a frissen telepített Win7-em alatt ugyanez a két művelet fél órával korábban hibátlanul működő tvkártyát eredményezett, vagyis a tvkártyámnak semmi baja)

Szóval, itt vagyok most elakadva az XP-vel.

Segítségképpen képernyőképként belinkelem a Device Managerben (WinXP)

a "WinFast TV2000 XP Expert (FM1216MK3)" eszköz mind a négy fülét:

[link]

2013. dec. 24. 11:02
 12/23 coopper ***** válasza:

Szia.

Két dolog.

1. A hangeszköz is rendben van ? (Az eszközkezelőben ne legyen sárga kérdőjeles eszköz).

2. Próbáld meg letölteni a winfast pvr2 régebbi verzióját, hátha azzal megy.

Amiket én próbáltam :

- 1 verzió

Kettes verzióból :

- 2.0.3.06

- 2.0.3.33

- 2.0.3.39

Ha googlinak beirod, a verziószámot kidobja a találatokat.

Sok sikert.

Üdv.

2013. dec. 24. 11:23
 13/23 anonim válasza:

@coopper:

Az alaplapi hangkártya driverei telepítve vannak.

Az Eszközkezelőben mégis ott virít egy sárga ikon (és fogalmam sincs mi az az eszköz):

[link]

Boldog Karácsonyt!

2013. dec. 24. 19:59
 14/23 anonim válasza:

SUCCESS!!! :)))

"Add or Remove Programs"/"Change"/"Reinstall WinFastPVR2"

Azóta müxik!

[Vicces: Ha egyszer azt választom h "Change", nem enged kilépni, hiába kattintható a Mégse gomb, muszáj valamit un/reinstallálni. :D]

2013. dec. 24. 20:26
 15/23 anonim válasza:
De azóta sem tudom h mi a sárgával jelölt ismeretlen eszköz... :) Továbbra is ott virít.
2013. dec. 24. 20:26
 16/23 coopper ***** válasza:

Szia.

Hardverazonositó alapján google driverkeresés : [link]

Itt egy pl. : [link]

Kinából töltsd le mert a globálra nekem nem csinált semmit.

Kibontás után AsusSetup.exe, ha nem menne akkor az eszközkezelőből az eszközön Illesztőprogram frissitése gomb és tallózd be neki valamelyik inf filét (31 bites vagy 64 bites ACPI mappa)

Sok sikert.

Üdv.

2013. dec. 24. 21:00
 17/23 anonim válasza:

Telepítettem a drivert amit belinkeltél. Most már nincs sárgán virító eszközöm. :)

Viszont továbbra is instabil a WinfastPVR2:

Ha véletlenül megnyomom az 'A' billentyűt, az egész windows lefagy (fekete képernyő), és csak a reset gomb segít. Ez tegnap legalább 6x megtörtént.

De minek nyomkodom? 1) véletlenül is hozzáérhet a billentyűhöz ember 2) az előző WinXP telepítésemben a sok csatornaváltás utáni sistergést tudtam az 'A'-val kikapcsolni

2013. dec. 25. 14:45
 18/23 coopper ***** válasza:

Szia.

Nekem akkor volt ilyen amikor nem volt stabil a kártya a foglalatban. Próbáld átrakni egy másik foglalatba a kártyát.

Sok sikert.

Üdv.

2013. dec. 25. 14:51
 19/23 anonim válasza:

@coopper:

Tudod h az 'a' billentyűnek funkciója van?

[ WinFastPVR2 Help ('F1'): "A: BG/DK Audio Switch" ]

Vagyis ezt nem bírja másképp mint lefagyással reagálni.

Az előző XP telepítésem (maga az alaplap is más volt, azt cseréltem pár hete, amit XP újratelepítés követett) még jól lereagálta, legalábbis nem találkoztam ilyen rendszerleállássa.

Szóval, biztos h ugyanarra gondolunk?

Még nem mertem kivenni a tunert (PCI kártyát), mert macerás, de az lesz ha nincs más ötlet.

2013. dec. 28. 21:24
 20/23 coopper ***** válasza:

Szia.

Akkor viszont valahol a hangeszköznél van valamilyen gond (mivel az "a" forróbilenytű azzal van összefűgésben).

Csak próbálkozni tudsz (szedd le a kártya hangdriverét), próbáld ki megy-e egyáltalán igy, ha megy lefagy-e az "a"-ra.

Utánna rakd vissza a drivert, próbáld ujra, stb,stb.

Sok sikert.

Üdv.

2013. dec. 28. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!