Hogyan tudom a laptopomon elindítani a kamerát?
Figyelt kérdés
Samsung NP-R538-DA04HU laptopom van. Mindenhol azt olvastam, hogy az F valahányas billentyűvel elérhetem a kamerát, de nem tudom. Tudtok esetleg valami software-t hozzá, hogy használni tudjam?2013. nov. 29. 21:58
1/3 anonim válasza:
Ha van driver, akkor automatikusan bekapcsol pl. ha skype-on videóhívást kezdeményezel. [link]
2/3 CspCsj válasza:
AmCap: szimpla program amit telepíteni sem kell és nézheted a kamerád képét, ha a meghajtóprogram/driver telepítve van
(Options -> Preview menüpontot pipáld ki és már látod is a képet)
Rövid videók rögzítésére is alkalmas, de hosszabbakhoz másik Capture/Recorder program ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!