Miért nem működik megfelelően a Movie Maker?
Ha jól értem, állóképeket illesztesz be a videóanyagba? Bár a Movie Makert komolyabb anyagok készítéséhez nem szoktam használni (más, egy kicsit komolyabb videószerkesztőt használok), hasonló jelenséggel olyankor találkoztam, ha túl nagy volt a kép mérete. Fizikálisan és fájlméretre is.
Próbáld ki, ha a kép méretét a felhasználás előtt lecsökkented, akkor is van-e ez a jelenség.
Olyan képméretet használj, ami a minőség rovására még nem megy láthatóan, de nem sokkal nagyobb, mint amekkora méretet (és felbontást) használ a kész videó.
A szabvány Mpeg2, ami a DVD alapja, 720x576 pixelt használ.
Bár a Movie Maker (verziótól függően) csak WMv formátumba exportál, a felbontás ott is csak 720x576 képpont, 4:3 oldalaránnyal.
az a helyzet, hogy miden féle képmmérettel próbáltam már..
sajnos nem segített. Próbáltam leszedni a movie maker 2012-est is, de valamiért letölti, rákattintok arra a setup ikonra, de nem történik semmi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!