Nálatok megfelelően működik a Skype mostanában? Nálam miért fagy az utóbbi időben?
A gépemen semmi nem változott, eddig kitűnően működött rajta a Skype.
Most kb. egy hete MINDEN egyes alkalommal, amikor be akarok jelentkezni LEFAGY, de úgy, hogy a gépen semmi más sem használható.
Ilyenkor csak a CtrAltDel kombináció után tudom leállítani a gépet, majd újra bekapcsolom. Ha újra elindítom a Skype-ot, simét lefagyasztja a teljes rendszert.
De csak a Skype fagyaszt, minden más megfelelően működik a gépemen.
Nekem is ez a verzió van meg. Mégis sz.r.
Azóta rossz, mióta msn címmel is be lehet lépni. Azóta mindegy, hogy melyikkel próbálok belépni: elindul a bejelentkezés, és lefagy. Továbbá a rendszert (4Gb memória, 200 Gb üres hely, stb.) is lefagyasztja. Minden más tökéletesen működik rajta, csak a Skype rossz. Közben újra is telepítettem a Skype-ot, de így is fagy.
Örülök, hogy sikerült megoldanod, de elárulhatnád hogyan, mivel én is hasonló problémával küzdök.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!