Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Skype tobbszori ujratelepitesn...

Skype tobbszori ujratelepitesnel sem ad hangot, mitol lehet ez?

Figyelt kérdés
Tobbszor probaltam mar ujratelepiteni emiatt, de egyszeruen nem ad hangot, ha irnak, vagy hivni probalnak. Beallitasoknal minden rendben van.

2013. ápr. 7. 15:30
 1/7 anonim ***** válasza:

A Skype tesztelő szolgáltatásnál mit a helyzet ?

(Felhívod, beszélsz, visszajátsza )

2013. ápr. 7. 15:46
 2/7 A kérdező kommentje:
sajnos nem ertem mirol beszelsz:) milyen tesztelo?
2013. ápr. 7. 16:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez egy olyan része a Skype nak ami lehetővé teszi , hogy leteszteld a mikrofonodat.

Így néz ki: [link]

Nekem eddig még minden változatban alapból benne volt.

2013. ápr. 7. 17:39
 4/7 A kérdező kommentje:
a mikrofon teljesen jo, tudom hasznalni beszedkor, meg ha filmet nezek is toketesen ad hangot a laptop, facebook chatnel is mindenutt, csak a skype nem ad hangot egyszeruen.
2013. ápr. 8. 11:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor mégsem jó a Skype beállítás.

Eszközök---Beállítások--- [link]

A pirossal jelzett ablakban megkeresed a mikrofont.

Alatta látni fogod a zöld jelzést, miközben beszélsz.

A végén klikk a "Mentés"-re !

2013. ápr. 8. 11:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Ezt is megcsinaltam es ugyanugy nem ad hangot.. :S
2013. ápr. 8. 18:05
 7/7 anonim ***** válasza:

szia! ha még van ez a probléma, vagy esetleg valaki erre tévedne megosztom, hogy én hogy oldottam meg pont az előbb:

Ugyan ez volt a baj, hogy mindenen van hang kivéve skype és én egy ilyen beállítást találtam:

[link]

És a "Headphones"- t átállítottam "LG" (vagyis a TV- m) -re. Nem értem, mert nincs is rádugva a TV- re fülhallgató de mindegy most már működik. Amúgy mikrofon ugyan ez. A "Microphone" nem jó de a HD-3000 (kamera) meg jó.:)

2015. febr. 3. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!