Windows XP újratelepítésnél a gép fel fogja tenni telepítés közben a kérdést, hogy hova tegye nekem a rendszert, ha lát több partíciót is?
Tehát:
Van egy db particionált vinyóm a gépben, melynek C meghajtóján van jelenleg a rendszer, ezen kívül még van 3 partíció (f, g, h). Újra akarom telepíteni a Windows XP-t, s szeretném, ha ismét a C-re kerülne a rendszer. Kérdés, fel fogja-e ajánlani ezt nekem, vagy ő dönt majd, hogy hova kerüljön, illetve másik kérdésem, hogy eközben, ami dokumentumaim, anyagaim vannak a másik 3 partíción, azokat telepítés után is meg fogom-e találni?
A praticionálásnál ki lehet választani a célpontot, sőt szerkesztgetni is lehet a meglévőket. (Törölni, újat csinálni.)
Ha nem nyúlsz hozzá a telepítéskor egy partícióhoz, akkor azon minden cucc megmarad!
A kérdésedre a válasz, te választhatod ki a particiót, hova szeretnéd telepíteni! (Ha nem vagy teljesen biztos magadban, akkor felajánlja a meglévő windos újratelepítés lehtőségét is, válaszd azt)
A másik meghajtón lévő cuccaid változatlanok maradnak.
Ahogy írtam, telepítéskor nem feltétlenül "C" lesz a neve ha sok partíciód van, hanem a mérete alapján fogod megtalálni. Itt egy pár kép a telepítés menetéről:
A 7.-nél választasz partíciót és a 8.-nál választod a gyors NTFS-re formázást. Ettől lesz tiszta a telepítés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!