Baggio0513 kérdése:
Hogyan tudok telepíteni Windows 7et fentlévő Ubuntu 12. 04 helyett? Többi lent
Figyelt kérdés
Vettem egy laptopot viszont amit eredetileg felraktak oprendszer (Ubuntu 12.04) nekem nem tetszik. Kiírtam egy dvdre win7et, laptop indításakor boot setup-ban beállítottam hogy dvd-ről bootoljon, de azt írta ki hogy "Error loading Operating system" Ugyanezt megcsináltam ugy, hogy egy Ubuntut szedtem le és azt próbáltam bebootoltatni, de ugyanezt írta ki. Segítsetek pls!!!2013. nov. 27. 08:25
1/3 anonim válasza:
Kapcsold ki a secure boot-ot uefi-ben.
2/3 A kérdező kommentje:
Boot mode: Legacy Secure Boot: Off
Ha átállítom UEFI-be akkor nem talál bootot. (no boot device found) Ha igy hagyom akkor meg betölti a meglévő oprendszert és nem kezdi telepíteni a dvd-ről, hiába állítom be h arról bootoljon
2013. nov. 27. 20:21
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!