Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért ragadnak be a minecraft...

Miért ragadnak be a minecraft irányító billentyűi?

Figyelt kérdés

Főleg amikor kreatívon építek, ez történik: minden rendszer nélkül egyszer csak váratlanul, amit épp gombot nyomok és felengedek, olyan mintha úgy maradna. Ez csak kb. percenként egyszer fordul elő, és nagyon idegesítő hogy ki kell lépni!

Rákerestem, nem találtam! Olyan oldalt írjatok légyszi ahol eljutnak a megoldásig!

2013. nov. 26. 23:33
 1/3 Br3nor ***** válasza:
Én minecraftban még ilyennel nem találkoztam, de nézd meg hogy máskor is beragad-e. Ha igen akkor kapd szét a billentyűzetet és pucold ki alaposan, ha meg csak MC-ben csinálja akkor nem tudom mitől lehet :/
2013. nov. 27. 12:03
 2/3 A kérdező kommentje:

Természetesen nem a billentyűzettel van gond, az túl szép és túl egyszerű lenne

:/

Sokan írták fórumon hogy nekik is ezt csinálja, de senki nem talált válszt

2013. nov. 27. 17:55
 3/3 anonim válasza:
start menü/kellékek/könnyű kezelés/kezeléstechnikai központ/billentyűzet használatának megkönnyebítése és ott az összes pipát vedd ki!
2014. jan. 31. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!