Kurzor irányító program?
Egyik haverom mondta, hogy vannak olyan programok, amik az előre általam meghatározott időben, az általam meghatározott helyen kattint a képernyőn, az én közreműködésem nélkül.
Csak ilyen program neveket szeretnék. A neve lenne lényeges, mert így nem tudok keresni a google-ben, hogy csak azt tudom hogy mit keresek. :)
Előre is köszi!
Szia.
Igy keresd : Windows automation tools
Nekem ez jött be : MacroExpress
Sok sikert.
Üdv.
Szia.
Csak részben van igazad.
Olyat nem lehet vele csináltatni, hogy konkrét időpontban kattintson (pl. 11 óra 11 perckor).
De azt meg lehet vele csináltatni, hogy kattitson mondjuk a 0,0 pozicióba, majd várjon 10 másodpercet, ujra kattintson a 100,100 pozicióba, várjon 20 másodpercet, kattitnston a 200,600 pozicióba, várjon 15 másodpercet és kezdje az egészet előlről.
És ha jól tévedek, Te valami ilyesmit szeretnél.
Modjuk a konkrét időpontos kattintás is csak programozás kérdése. (Ha tudod, hogy 11 óra 11 perckor kell kattintani, akkor ha 9 órakkol elinditod a macrót akkor ugy indul, hogy várakozik 7860 másodpercet. Aztán elvégzi a dolgát)
Sok sikert.
Üdv.
Ui. : Ha valamit nem tudsz használni azért még nem kellene leszólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!