VirtuMVP kek halat okoz, mit tegyek?
Figyelt kérdés
ASROCK Z77 Extreme 3 alaplap drivereivel egyutt tettem fel a gepre. Eddig jol megvoltunk, nem hasznaltam nem bantott. De az utobbi napokban kek kepernyot dob/okoz... mi lehetne a "gyogyir" a problemara?
OP. rendszer: WIN 7 PROFESSIONAL N
2013. nov. 25. 21:09
1/4 anonim válasza:
remélem jól értelmezem a kérdést..hát ha cserélsz alaplapot akkor muszályod a wint újra telepíteni mert nem bírja ki az alaplap cserélyét(egyébként az alaplap csere új gépnek számít)..de legalább enyit tudnod kellet volnap mielőtt ilyet csinálsz
2/4 A kérdező kommentje:
újra raktam a windows.... csak amikor felraktam a drivereket feljött a virtumvp is és kék halált okoz...
2013. nov. 25. 21:22
3/4 anonim válasza:
akkor ha a gépnek nem hiányzik szedd le
4/4 macika55 válasza:
Nyugodtan uninstalláld,bár nem tartom valószínűnek,hogy ha nem kapcsolod be az okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!