Veszteségmentes zenéből hogy tudok 320 kbps fölötti mp3 kompativilis fájl-t csinálni?

Hát tudtommal eddig szó nem volt usbről, pedig rá is kerestem ctrl+f-el(milyen okos vagyok)
a másik, hogy nem mondta senki, hogy veszteségmentes, csak majdnem (persze, aki tudja mi az a tömörítés, az tudja, hogy ez egy bináris tulajdonság, vagy az, vagy nem)
nem kell méréssel igazolni sem, következik az algoritmus természetéből (tudnék én olyat mérni, hogy 0 veszteség legyen, de az eredetileg sem volt valami szép zene)
végezetül, még mindig nem nyitottad meg a google-t látom, úgyhogy kezdetnek itt az első találat
és majd szólj, hogy hogy sikerült, aztán majd mondunk mást :)

Hát igen.
A kérdés mindig is azon volt hogy a veszteség hallható vagy sem.Nagyon kevesek hallják és igen nagy hangerőn.
Hogy mivel tudnál mp3hd-t csinálni az nagyon egyszerű-Nero recode a neve az támogatja a flac és az mp3hd-t is sok minden más mellett.Itt még mindig az a kérdés merül fel hogy a lejátszód támogatja e az mp3hd-t mert amelyik támogatja az lejátssza a flac-et is tehát értelmetlen konvertálni de sok sikert.
"(tudnék én olyat mérni, hogy 0 veszteség legyen, de az eredetileg sem volt valami szép zene)" én is meg tudom bundázni na de hagyuk inkább
hdmp3at meg tudtommal vinni-e kellene a sima mp3 lejátszóknak

rendben, én ezt úgy értettem, hogy az algoritmust nem érdekli, hogy vissza lehet-e állítani az eredetit, tehát többségében nem, de előfordulhat, hogy igen
(szerintem ezt a tömörítés dolgot amúgy lezárhatjuk, mert nem erről van szó)
mellesleg kipróbáltad a linket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!