Veszteségmentes zenéből hogy tudok 320 kbps fölötti mp3 kompativilis fájl-t csinálni?
nyilván valami audió konverterrel
(pls ne azt írd vissza, hogy melyikkel, mert tízezer féle van)
Hát megválaszoltad és kérésedre nem ajánlok egyet sem.
Gondolom flac-mp3 ra gondoltál.
Igen flac-re gondoltam, mp3-ba meg azért kéne, mert van egy dvd lejátszóm és újabban szokásommá vált, hogy azon hallgatok zenét. Észre veszem mert zenélek is, jó hogy észre veszem ha egy parányi eltérés is van és idegesít, onnantól nem a zenére figyelek.
Igen van amit mp3ban hallgatok meg, ennek az az oka, hogy live act felvétel stb-ről van szó és én még életemben máshogy nem hallottam, ilyenkor szóba jön nállam az mp3.
Wav is veszteségmentes de nem játsza le a dvd...
Több féle wav létezik amúgy.
"Wav is veszteségmentes de nem játsza le a dvd... "
Audió lemezként (az gyakrolatilag ugyanúgy wav). Ha azt nem játsza le, akkor dobd ki és vegyél valami normálisat :)
Először is, usb-ről járatnám, tudtommal usbre nem lehet írni cd-t :)
Második, 320 sosem volt és sosem lesz veszteségmentes, méréssel tudom igazolni. 700kbps-es ogg sem lesz veszteségmentes pedig már épp hogy flac.
MP3 az lose cucc :)
Vagy ha valaki megmondaná, hogy hdmp3at mivel tudok gyártani az sem lenne hátrány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!