Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Veszteségmentes zenéből hogy...

Veszteségmentes zenéből hogy tudok 320 kbps fölötti mp3 kompativilis fájl-t csinálni?

Figyelt kérdés
Csak mp3 a jó.
2013. nov. 24. 18:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

nyilván valami audió konverterrel

(pls ne azt írd vissza, hogy melyikkel, mert tízezer féle van)

2013. nov. 24. 18:48
 2/15 anonim ***** válasza:

Hát megválaszoltad és kérésedre nem ajánlok egyet sem.

Gondolom flac-mp3 ra gondoltál.

2013. nov. 24. 18:57
 3/15 anonim ***** válasza:
Nincs mp3 320kbps fölött.
2013. nov. 24. 19:09
 4/15 A kérdező kommentje:

Igen flac-re gondoltam, mp3-ba meg azért kéne, mert van egy dvd lejátszóm és újabban szokásommá vált, hogy azon hallgatok zenét. Észre veszem mert zenélek is, jó hogy észre veszem ha egy parányi eltérés is van és idegesít, onnantól nem a zenére figyelek.

Igen van amit mp3ban hallgatok meg, ennek az az oka, hogy live act felvétel stb-ről van szó és én még életemben máshogy nem hallottam, ilyenkor szóba jön nállam az mp3.

2013. nov. 24. 20:25
 5/15 anonim ***** válasza:
Akkor marad a wav, de azon is hallani fogod.
2013. nov. 24. 20:37
 6/15 A kérdező kommentje:

Wav is veszteségmentes de nem játsza le a dvd...

Több féle wav létezik amúgy.

2013. nov. 24. 21:11
 7/15 anonim ***** válasza:
A 320kbit-es mp3 az már majdnem flac, azaz szinte veszteségmentes. Nem véletlen, hogy az mp3 szabvány csak eddig van definiálva.
2013. nov. 24. 22:33
 8/15 anonim ***** válasza:

"Wav is veszteségmentes de nem játsza le a dvd... "

Audió lemezként (az gyakrolatilag ugyanúgy wav). Ha azt nem játsza le, akkor dobd ki és vegyél valami normálisat :)

2013. nov. 24. 23:14
 9/15 anonim ***** válasza:
ja, hogyha ez a helyzet, sok dvd íróba be van építve, hogy mp3 cd gyártása -> és ha a támogatott formátumok között ott a flac, akkor megcsinálja magának (szeritnem a nero biztos tudja)
2013. nov. 25. 00:05
 10/15 A kérdező kommentje:

Először is, usb-ről járatnám, tudtommal usbre nem lehet írni cd-t :)

Második, 320 sosem volt és sosem lesz veszteségmentes, méréssel tudom igazolni. 700kbps-es ogg sem lesz veszteségmentes pedig már épp hogy flac.

MP3 az lose cucc :)

Vagy ha valaki megmondaná, hogy hdmp3at mivel tudok gyártani az sem lenne hátrány.

2013. nov. 25. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!