Milyen előnyei vannak a google chromenak a firefoxszal szemben?
én fölváltva használom őket,
-de megmondom őszintén a szemedbe,nekem a ff a szimpatikusabb,
Hogy a chrome több ramot enne azt kétlem, mivel a FF nagy hibája a memória-szivárgás, amit mostanra csökkentettek valamelyest. Az meg ,hogy a több futó folyamat kevesebb processzorhasználatot eredményezne azt is kétlem, mivel ha összeadod az egyes process-eket, akkor sokkal nagyobb értéket kapsz!Mindenféle képpen a firefox nagy előnye a kiegészítőkben rejlik, ami viszont esetenként lassítja is.
Chrome -nál régebbi gépeken is alkalmazható a hardveres gyorsítás, míg a Firefox -nál csak kikapcsolni lehet, ezáltal a chrome megjelenítése régebbi gépeken (VGA-k) gyorsabb, de nem annyira mint a firefox hardveresen támogatott (modern) gépeken.minden esetre a nagyon régi gépeken a chrome sem bír el az őskövületekkel.
Firefoxban rengeteg (rejtett) beállítás van amit nem árt behangolni a teljesítmény érdekében ill. egyes szolgáltatásait (plugincontainer) letiltani.
gyorsabban elindul és jobban tetszik a felülete.
Firefox alatt sokkal jobb plugin-ek vannak. Illetve pl internetbank még egyik sem szerette a chrome-ot, ezért én is felváltva használom a kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!