Érdemes ilyen programokat használni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Auslogics programokat között kutakottam, érdemes használni őket? (Disk Defrag, Registry Cleaner, Registry Defrag, BoostSpeed, stb)
Nem kuszálják össze a Windows-t? Windows 8.1-et használok a laptopmon (i7 3612qm, 8GB RAM, Radeon HD 8750 || videóvágás miatt kell ilyen erős gép és suli miatt fontos, hogy ne asztali legyen, azért írom mert ebbe sokszor belekötnek nekem). Miért kellene töredezetsségmentesíteni a Registry-t? Tudtommal az egészet a RAM-ban tárolja a Windows márpedig helye van bőven. A Disk Defrag jobban teljesít mint a gyári Windows-os?
Előre is köszönöm a válaszokat!
#Windows #program #Intel #AMD #Radeon #Lenovo #registry #karbantartó #Auslogics #töredezetsségmentesítő
2013. nov. 23. 14:21
1/1 anonim válasza:
én több éve gépezek,intenzíven,és kerülöm nagy ívben az ilyen 'csodálatos ' progikat,
-a win beépítettjei ,eddig is teljesen jól elvégezték a dolgukat,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!