ISO fájlt szeretnék átkonvertálni a leggyorsabban MKV formátumba, hogy le tudja játszani a TV-M. Milyen programmel megy ha külső merevlemezre akarom másolni?
Attól függ mi van a képfájlban.
Mi van benne?Milyen formátum?
Esetleg DVD film?
Vagy .mkv,csak be van rakva egy képfájlba?
Nekem is ez a problémám, iso-ban van egy 3DS-és blu ray filmem kb 17 Gb-os amit nem lát az LG 3D-és tv-ém.
Már letöltöttem egy rakás progit amit ajánlottak, de még mindíg nem tudom lejátszani, átalakítani mkv-ra,olyanra amilyen a többi nagyon jól lejátszható 3D-és filmem.
TUD VALAKI SEGÍTENI, HOGY ÁT LEHET-E ALAKÍTANI AZ ISO-T MKV-RE VALAHOGY?
Nem az a lényeg,hogy iso,hanem hogy mi van benne.
Az iso csak egy képfile,amit külömböző programok tudnak kezelni.
Pl: power iso,vagy az ingyenes daemon tools
Töltsd le és csatlakoztassd az iso fájlt a progihoz és nézd meg,hogy mi van benne.
Daemontools: [link]
Ha sikerűlt írd majd le,hogy mi van benne.
Elvileg ugye egy filmnek kellene benne lenni.
Mekkora méretű az .iso file?
Honnan töltötted le?
Ha válaszolsz,akkor talán tudok segíteni.
Szia!
Nagyon kedves vagy, hogy foglalkozol a témával!
16,3 GB és egy blu ray film.
Már egy rakás programot letöltöttem, de nem látja egyik sem az iso-t.
A Daemon -al úgy probálkoztam, hogy betöltöttem a virtuális lejátszóba, de nem nyitja meg.
A Freeemake sem látja.
Próbáltam úgy is, hogy a külső hdd-ét a tv-be, de nem látja.
A laptopot hdm-ivel a tv-be, a virtuális meghajtóra katt, de nem játsza le.
A Winrar-al kibontottam, lett 3 mappa: ANY,BDMV,CERTIFICATE és benne fájlok, de azokat sem tudom sehova betenni és lejátszani. A BDMV-ben találtam egy SREAM mappát amiben .m2ts fájlok vannak ezeket átalakítottam .mkv-ra, de csak egy része lett a filmnek.
Szóval próbálkozom nagyon, mert tudnék még ilyeneket letölteni, de amíg nincs megoldva addig minek?
Nagyon köszönöm, ha segítesz,szép napot: Judit
Ja és a data.hu-ról töltöttem le a hhwforum.hu oldal küldött oda
aki feltöltötte azt írta, hogy kipróbálta és jó!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!