Valaki leírná nekem lépésről-lépésre hogy 1 tb-s külsö merevlemezemet hogyan tudnám felosztani elsőként fat32-es 32gb-s particióra?
a többi részt pedig meghagynám tárolásra!
a 32gb-s partición filmeket néznék hogy hogy a dvd lejátszó felismerje!
hogyan tudnám ezt megtenni a windows intézőben??
A windows intéző nem tud ekkora merevlemezt fat32-re formázni. Tölsd le a lenti programot ami képes rá.
Először kellett volna létrehozni egy 32 GB-os fat32 particiót és a maredék helyen létrehozni egy másik tetszőleges fájlrendszerű particiót.
Ha nem akarsz újra formázni akkor nyomj(az easeus programon belül) jobb gombbal arra a lemezre amin létre szeretnéd hozni a 32 GB-os particiót és válaszd a "Resize/move partition" opciót.
Állítsd be az elején a 32 gigás részt, húzd a csúszkát a kivánt értékig. Okézd le, most létrejött egy új kb. 32GB-os formázatlan terület, ezt kell formáznod fat32-re.
Jobb gomb/create partition/"File system" Fat32/ok
Kattints legfelül az apply gombra és erősítsd meg a műveleteket.
Nagyon köszönöm!
és ha esetleg összekutyultam akkor ki lehet törölni az összes eddigi particiót és egy újat létrehozni NA MOST EZ LENNE MAGÁBAN AZ A 32 GB-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!