Lehet Windows-t telepíteni Linux op. Rendszeres laptopra?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeretnék venni egy laptopot, de a legtöbbre, amit láttam, vagy éppen kinéztem, Linux volt feltelepítve... a kérdés adott: lehet-e Windows-t feltelepíteni rá?2013. nov. 19. 20:42
11/11 tabaki válasza:
Én is elsősorban a Limpusra gondoltam, pláne az ilyen pimaszul, fekete képernyővel induló telepítésűre. Grafikus felülettel se nagyon meggyőző, de anélkül kifejezetten tisztességtelen rásózni az árva, csak Windowst látott felhasználóra.
Ami a FreeDOSt illeti, tényleg csak arra jó, hogy meglegyen a kötelező működőképes oprendszer. Kíváncsi volnék, hogy egy mai vásárló egyáltalán sejti-e, hogy mi az, és mit lehetne vele csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!