Asus laptopomon ( Windows 8 op. Rendszeres) fejjel lefelé mutatja a kameraképet. Hogy lehet átállítani?
Figyelt kérdés
Kerestem drivert, de win 8ra nem találtam sajnos, és külön csempén (win 8 kezdőképernyőn)lehet belépni a kamera progiba ahol fejjel lefelé van a kép, viszont ott a beállításoknál nincs olyan lehetőség , hogy megfordítsam a képet. Valaki tudna segíteni , mert így elég használhatatlan. Köszönöm!2012. nov. 8. 11:09
1/3 anonim válasza:
Szia! Egyik haveromnak szintén ugyanilyen tünetű gépe van, Asus X52F. Sem Win7, sem Win8 alatt nem tudtam neki megcsinálni, órákat szarakodtunk vele, az interneten sem találtunk semmit. Azóta USB-s webkamerát használ. Ezek alapján azt javaslom neked, hogy ne nagyon reménykedj, hogy találtok valamit, azonban figyelem ezt a kérdést, hogyha netán találtok mégis valamit, akkor én is meg tudjam csinálni.
2/3 A kérdező kommentje:
Ohh értem :( Win 7en nekem jó volt tök érdekes... pedig az Asus Life Frame progit használtam akkor is, most letöltöttem úgy megörültem,de fordított ez is. :/
2012. nov. 8. 12:24
3/3 Petyaa97 válasza:
hello
nekem is ugyan ez volt az ASUS-omal
elvittem szervízbe és valamilyen driver levolt törölve
telepítették és azóta normálisan müködik.
remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!