Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem tudom feltenni a gépemre...

Nem tudom feltenni a gépemre az XP-ét mindig megáll 68%-nál és elkezd így kattogni szerintem a winyo lehet, mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés

Újra szerettem volna rakni a gépemet letöröltem már róla az XP-ét és elkezdtem telepíteni de 68%-nál megállt és ilyen kattogó hangot adott én a winyora tippelnék, már nagyon régi 12,5 éves. Lehet hogy haldoklik? Újat kéne bele vennem vagy vmi más probléma lehet?

Hard Disk Sentinel megnéztem kondició és a teljesítmény is JÓ volt még.

2013. nov. 17. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:
hamarébb a telepítő lemez a hibá..nem karcos?jól lett kiírva?
2013. nov. 17. 18:49
 2/4 anonim ***** válasza:
A DVD olvasód haldoklik.
2013. nov. 17. 18:50
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy a DVD olvasó mert mikor nem volt benne cd akkor is csinálta már ezt a hangot. Pl. Sajátgépet is mindig úgy indította el hogy kattogott kettőt hármat aztán nagy nehezen megjelenítette,gyorsan le is szedtem a winyoról mindent. És ezt a dolgot minden egyes mappánál megcsinálta. De nem tudom lehet hogy valami más hiba van.

Jól van kiírva mert mindig ezt használtam és eddig nem volt vele gond.

2013. nov. 17. 19:03
 4/4 tabaki ***** válasza:
Szerintem a telepítőlemezzel is ellenőrizheted, hogy épnek találja-e a vinyódat, esetleg Puppy Linux vagy Slax live-CD-vel.
2013. nov. 17. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!