Letöltöttem egy Linux Mint-et, aminek az MD5-jét ellenőriztem Kiírtam DVD-re és azt beraktam gépbe, majd feljött a Mint, és ott az MD5 nem stimmel, vagy az már más?
Figyelt kérdés
A Mint más installokkal ellentétben egyből elindít kérdezés nélkül egy Live rendszert, és ott egy desktop ikon az install, amire ha rákattintok van egy MD5 almenü is. Azt nyomtam meg kíváncsiságból. Annak a végeredménye stimmelnie kéne az eredeti iso MD5-jével ami a neten is szerepel? Vagyis rosszul írt a DVD író?2013. nov. 16. 21:25
3/6 anonim válasza:
Bekapcsolás/reset után a Mint lemezről bootolva szinte azonnal felbukkan egy indítómenü, abban kell legyen önellenőrzős menüpont. Nagy valószínűséggel azt fogja mondani, hogy rendben lezajlott... Ami linuxul azt jelenti, semmi hiba.
4/6 Tom Benko válasza:
Én nem túlságosan izgatnám magam miatta. Telepítettem már olyan lemezről is Linuxot, aminek már az ellenőrzőösszege sem egyezett, sőt, még írási hibás is volt.
5/6 A kérdező kommentje:
És utólag tudja ellenőrizni magát a Linux? Vagy ezt megteszi automatikusan? És ha igen, ahhoz már feltétel az internetkapcsolat?
2013. nov. 18. 08:11
6/6 soccerway válasza:
Ha a telepítő végigment, és működik a rendszer, akkor nincs mit ellenőrizni, net jó ha van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!