Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » PDF jelszót hogyan/mivel...

PDF jelszót hogyan/mivel lehet kitörölni?

Figyelt kérdés
Tanuláshoz kb 50 jelszavas pdf-hez kell hozzáférnem, aminek nem tudom a jelszavát. Olyan progira lenne szükségem, amibe betöltöm a pdf-et és kitörli a pdf jelszavát és nem olyan, ami végigteker perceken-órákon át és megmondja mi a jelszó. Programnévre lennék kíváncsi és pontos linkre, honnan tudom elővarázsolni. Köszi
2013. nov. 14. 16:29
 1/8 anonim ***** válasza:
tedd fel a pdf-et
2013. nov. 14. 16:33
 2/8 coopper ***** válasza:

Szia.

Itt próbáld meg, de ez csak azokat a jelszavakat szedi ki, ami a módositást megakadályozza (olyan pdf-eket nem "tör fel" aminek a megnyitásához is kell jelszó) : [link]

Sok sikert.

Üdv.

2013. nov. 14. 16:44
 3/8 anonim ***** válasza:

...ha ki lehetne törölni a megnyitáshoz szükséges jelszót, akkor mi értelme lenne a meglétének?

G.

2013. nov. 14. 17:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Gratulálok, te tényleg egy géniusz vagy. Mi értelme van a vírusoknak, ha ki lehet őket törölni vírusírtóval? :)
2013. nov. 14. 17:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Márpedig nekem olyan kellene, ami a megnyitási jelszót törli. Lennie kell ilyennek. De azért köszi
2013. nov. 14. 17:56
 6/8 anonim ***** válasza:

"Lennie kell ilyennek"

Akkor legyen igazad, jó keresgélést. :)

...csak tudnám, hogy miért nem létezik FaceBook feltörő program, WinRAR jelszókitörlő meg a többi jelszó eltávolító.

G.

2013. nov. 14. 18:31
 7/8 coopper ***** válasza:
Ha tudod a megnyitási jelszót, akkor a linkelt oldal is kiszedi belőle, mindkét jelszót.
2013. nov. 14. 18:49
 8/8 A kérdező kommentje:
épp ez az hogy nem tudom ezeket a jelszavakat.
2013. nov. 14. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!