Milyen programmal lehet ien képet csinálni?
Figyelt kérdés
[link] ez egy gyönyörű kép, és én is szeretnék hasonlót csinálni..kell hozzá "nagy számítógépes tudás" hogy ien csinjek? ja és mien progi kell hozzá? olyanra gondolok ami ingyen letölthető...2009. nov. 17. 18:26
1/10 A kérdező kommentje:
speciel a szemére gondolok [=
2009. nov. 17. 18:26
3/10 anonim válasza:
Windows Paint :)
Pixelezze ecsem, ha ma`n helesen nem tudsz irnyi.
4/10 anonim válasza:
Mindegy milyen tudás kell hozzá, mert írni sem tudsz.
5/10 A kérdező kommentje:
normálisak az ilyen emberek?? -.-" ha nem tudsz értelmes választ adni kedves 3.válaszoló akkor maradj meg magadnak...mert gondolom te még soha nem gépeltél el semmit, a modern szlengről meg nem is hallottál...gratulálok...ennyit a mai értelmes magyar emberekről...
2009. nov. 18. 16:10
6/10 anonim válasza:
Photoshop.
1. Színtelenítés
2. Előzmény ecsettel kiszínezed a neked megfelelő részeket.
7/10 anonim válasza:
A szlengben is van ragozás, te csak simán együgyű vagy,
8/10 anonim válasza:
Kedves kérdező: Photoshop. Bár nem én vagyok a 3. válaszoló, de jót röhögtem a válaszán, úgyhogy normális bizony :D
9/10 anonim válasza:
Ja, mármint a második, ha a kommented nemnézem :D
10/10 A kérdező kommentje:
köszi.
2009. dec. 31. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!