Melyik programmal tudnék csinálni 3D-s játékot?
Figyelt kérdés
A lényeg az hogy legyen ingyen,jó legyen a grafikája,utánna a játékot ki bírjm próbálni és ha lehet legyen magyar nyelvű de az utolsó nem annyir fontos.2011. okt. 15. 14:45
1/8 anonim válasza:
Szerintem te egy batch file-t sem tudnál megírni a kérdésed alapján, és 3D-s játékokat akarsz írni? Ne röhögtesd már ki magad.
2/8 anonim válasza:
elsőnek igaza van, ez nem úgy megy hogy letöltöd, leírod 2 mondatba, hogy milyen játékot szeretnél és ki adja a kész játékot, szerinted miért készül manapság egy játék több évig, úgy hogy egyszerre többen is dolgoznak rajta? Magyar nyelvűt meg ne nagyon keress, mert olyanról nem tudok
3/8 anonim válasza:
A lego meg a gyurma is teljesen 3D-s, szóval kedvedre válogathatsz, a szintednek megfelelően.
4/8 anonim válasza:
Ha tudsz programozni(egyetemet végigjárva) keményen akkor kutass ilyen programok után angol számítástechnikai portálokon és kapsz.
5/8 anonim válasza:
amúgy ha jó grafikát akarsz nem elég jól programozni, jól kell modellezni és textúrázni is
6/8 anonim válasza:
FPS Creator x10 el talán még tudsz kezdeni valamit
de amit szeretnél azt szerintem nemtudod vele megcsinálni
ahoz programozói tudás is kell.
7/8 anonim válasza:
3D-st nem, de 2D-st tudsz csinálni ezzel, mindenféle programozási tudás nélkül: [link]
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi az utolsóknak igen az fps creator-al lehet csinálni alap játékot már próbáltam is csak valahogy nem tetszett a kinézete és maga a program sem de az utolsót mindenképpen kipróbálom.
2011. okt. 16. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!