Excel haladó segítség?
pontosabban ?
milyen függvényt tegyen be, vagy konkrétan mit szeretnél ?
Ilyet nem lehet egyszerűen. (Tipp: VBS lehet tud ilyet, de ahhoz profi segítséget keress:)
Én úgy csinálnám hogy teleraknám a várható helyeken a függvénnyel és egy 'HA'-fvel elrejteném ha nincs mellette semmi.
VB makróból meg lehet oldani, de ahhoz programozni kell.
Ha ahhoz nem értesz, akkor tényleg "HA" függvényekkel kell megszórni a cellákat.
=INDEX('Árukészlet - Új termékek'!A:A;HOL.VAN(C109;'Árukészlet - Új termékek'!B:B;0))
Ezt a függvényt kellene elrejteni. Ha a figylet cella üres akkor #HIÁNYZIK szöveget adja, próbáltam =ha függvénnyel elrejteni de azzal nem sikerült. Szerintetek, hogy kellene ?
Arra ismer valaki megoldást, hogy az hogyan lehetne megoldani van egy munkalap ezen van egy űrlap, van egy másik munkalap ezen vannak utca nevek. Ha az űrlap utca részébe elkezdem írni az utca nevét a másik munkalapról egészítse ki ha egyezés van. Úgy mint amikor egy munkalapon belül már egyszer szerepel az adat.
Amire még nem találtam megoldást, van egy dátum mező ide akarok egy kis felugró naptárat beszúrni.
De 2010-es excelben nem találom ezt a lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!