Fontos. ZIP-file. Hogy tudom megnyitni? (win8)
Figyelt kérdés
Letöltöttem, telepítettem:
7-Zip v9.22 (magyar)
De amikor nyitnám meg a file-t kérdezi, h mivel szeretném megnyitni, esetleg áruházról szeretnék-e valamit letölteni, aztán akármire rámegyek, pl erre a társításnál (bár ezt sem adja be mint telepített program, úgy kellett a programfiles-ből kikeresnem) kiadja azt a fekete ablakot egy pillanatra, aztán be is zárja, de nem történik semmi.
A programok "eltávolítása/módosítása" -nál meg kiadja, hogy ez a program telepítve van. Próbáltam már többször is, hogy leszedtem és újra telepítettem, de ugyan ez történik mindig..
Nagyon megköszönném, ha valaki segítene! :'
2013. nov. 6. 18:53
2/5 A kérdező kommentje:
Az működik, köszönöm!
2013. nov. 6. 19:05
3/5 tabaki válasza:
Lehet, hogy naiv a kérdés, de a zipet nem nyitja meg alapból a Win8? Meg mertem volna rá esküdni. Normális fájlkezelőt (Total/Unreal/Free Commander) nem használsz? Ezek is nagyon kényelmesen kezelik. A 7-Zip pedig szintén jó program, talán az a példány hibás, amit letöltöttél. Ingyenes megoldásként még javaslom a PeaZipet, de egyébként is egymást érik a használható tömörítő/kibontó progik.
4/5 A kérdező kommentje:
Alapból sajnos nem nyitja meg... Nem is hibás sem a file, sem a program, több helyről is letöltöttem, és több file-n is kipróbáltam.. nem értem.:/ TotalCommander-re nem is gondoltam, mert nem nagyon használom. De sikerült végre.. köszönöm:)
2013. nov. 6. 19:50
5/5 anonim válasza:
De meg nyissa a W8 még 8.1 is a zip fájlt alapból.csak nem értetek hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!