Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudom megnyitni...

Miért nem tudom megnyitni WinZippel a "gta3. img" nevű WinZip típusú fájlt? Ha próbálom megnyitni ezt írja ki: Cannot open file "gta3. img". It does not appear to be valid archive.

Figyelt kérdés

#Winzip #GTA III. #Prorgramok
2013. júl. 22. 18:05
 1/6 anonim ***** válasza:

.img nem képfájl vagy tömörített állomány, hanem egy játék fájlja. Ne akard kibontani mert nem lehet.

Van olyan segédprogram (image editor) ami meg tudja nyitni, és találsz benne pár ezer fájlt. Nem írtad mi a célod, de a játékot nem ezzel indíthatod el.

2013. júl. 22. 18:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert az nem WinZip-el nyitható. Az IMG fájl valószínűleg egy képfájl, ahhoz meg virtuális lemezkezelő kéne. (PowerISO, UltraISO, Daemon Tools és társai)
2013. júl. 22. 18:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat am autókat szeretnék berakni a játékba és ahhoz meg kell nyitni azt a fájlt... Itt egy link hogy hogy kéne csinálni: [link]
2013. júl. 22. 18:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Itt tisztán le van írva, hogy az "IMG Tool" nevű progi kell és nem a WinZip! Mi a gond?
2013. júl. 22. 18:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Bocsi lehet én értettem félre mert úgy tűnik már az elején is IMGtoolal kell megyitni
2013. júl. 22. 18:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Így van.
2013. júl. 22. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!