Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows-ra hogyan lehet témát...

Windows-ra hogyan lehet témát telepíteni? Olyat amit alapból nem a windows készített.

Figyelt kérdés

plédául erre gondolok:

[link]

Ez nem tudom már melyik képénél írta (több van, ami ugyan ehhez a témához kapcsolódik, ott vannak oldalt, de azt sem tudom melyiket kellene letölteni)

Vagy ehhez hasonlót, ami nem csak egy kép (pl win8hoz van program ami meg tudja változtatni a kezdőképernyő hátterét, van ami a csempéket, vagy miket) de így konkrétan az egész win.hez nem találtam, pedig tudom, hogy sok van mert láttam már ismerősöm gépén ilyen sárkányosat is.

a válaszokat előre is köszönöm :)

2013. nov. 6. 17:16
 1/2 anonim ***** válasza:

a keresési varázs szavak: windows theme(s)

theme témát jelent.

[link]

2013. nov. 6. 21:11
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, köszönöm, de nem éppen erre gondoltam (rosszul fogalmaztam). Nem csak a színt meg a háttérképet szeretném megváltoztatni, hanem a stílusát is, talán ezen a képen jobban látszik mire gondoltam.

[link]

Az egész tálca, az ablak felső kerete másmilyen, amit nem lehet csak úgy beállítani..

2013. nov. 6. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!