Fel akartam tenni a gépre a Windows Media Player 11-et, de
a telepítő nem engedélyezte, mert nem eredeti a
Windowsom. Ki lehet ezt az ellenőrzést valahogy kerülni?
Figyelt kérdés
Tényleg másolt Windowsom van, bevallom, de nem hiszem el, hogy akinek WMP 11 van, az mind eredeti Windowst használ.
Légyszi kíméljetek a "vegyél eredeti Windowst"-jellegű válaszoktól. Nem ezt kérdeztem.
Szerintem nem lehet kikerülni. De a régebbi verziók is ugyanolyan jók szerintem. Én is telepíteni akartam ezt a verziót, de nekem sem sikerült... mondjuk nekem nem fontos, hogy ez legyen fenn. Meg vannak más lejátszók is, amik nekem pl jobban tetszenek. Mondjuk ez attól is függ, hogy mire akarod használni...
2008. júl. 8. 23:03
2/11 anonim válasza:
Miért nem hiszed el, hogy akinek 11 es media playerje van az eredeti windows-t használ?
2008. júl. 8. 23:32
3/11 anonim válasza:
Persze, hogy ki lehet kerülni :)
Nem jó telepítőt töltöttél le. Van olyan, amelyből ez már ki van iktatva. Ne a Microsofttól akard letölteni, ha már nem eredeti windowst használsz...
2008. júl. 9. 00:37
4/11 anonim válasza:
Nekem és minden ismerösömnek sem eredeti a windows és WMP 11 van rajta.Rossz Wondowst raktál fel tölts le olyat amiből kivan iktatva.
2008. júl. 9. 02:08
5/11 anonim válasza:
le lehet tölteni egy windows eredetiség crack-et, és akkor azt hiszi a wmp telepítője, hogy eredeti windows-od van, én is így telepítettem fel a wmp 11-et, nekem is másolt windows-om van
2008. júl. 12. 15:08
6/11 anonim válasza:
Próbálj meg szerezni egy Carlosca XP-release-t, az csont nélkül átmegy az eredetiségvizsgálaton.
Amúgy a WMP11 semmivel sem tud többet, mint a 10-es vagy 9-es verzió, teljesen feleslegesnek tartom frissíteni.
2008. júl. 13. 10:06
7/11 anonim válasza:
jaja crack kell
az ilyenolyan xp-modokat meg kerüld el messze
2008. júl. 13. 18:10
8/11 anonim válasza:
akárhonnan töltsd le a programot, ahol az oldalnak semmi köze a windowshoz! (megjegyzem, nekem a WMP 11 Bétája is nagyon teccett, azt elfogadták a gépek Windows-oldalról is!)
2008. júl. 13. 20:56
9/11 anonim válasza:
Tipp: *****
Innen letöltheted crackestül, regisztráció után!
Működik, nekem elhiheted...:o))
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. nov. 24. 12:45
10/11 anonim válasza:
Regisztrálni kell arra az oldalra hogy lássuk a linket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!