Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Battlefield 4 vagy CoD:...

Battlefield 4 vagy CoD: Ghosts? SÜRGŐS

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nem tudom eldönteni, hogy melyik játékot vegyem meg. 30 perc múlva indulok az 576-ba.

Régen megvettem a CoD 2, MW, WaW, MW2, BO, MW3-at meg a Battlefield 3-at.

A Battlefield azért tetszik, mert jobb a grafikája, realisztikusabb, le lehet rombolni az épületeket, stb.

A Call of Duty meg azért, mert gyorsabbnak tűnik a gameplay (rövidebb match-ek), kisebb mapok.

Ti melyiket vettétek/veszitek meg? (Vagy melyiket vennétek?) És miért?

2013. nov. 5. 12:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Igen, a single rövid, nekem egy délelőtt volt.

De hát a multi a lényeg :D

2013. nov. 6. 17:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen, a multi a lényeg. A SP rész manapság már csak egy "tutorial" az online multi mellé. :)
2013. nov. 7. 08:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Minek töltsenek időt a single-el?

Megjelent a játék, aznap este már letölthető volt törtben, ezért nem fognak milliókat áldozni rá, hogy hosszú küldetéssorozat legyen. A multi miatt veszik meg, arra kell koncentrálni.

2013. nov. 7. 10:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Azért BF4-től se szállj el, ha single miatt vetted meg csalódni fogsz, mert irtó rövid játék, egyikért se adnék egy forintot se :)
2013. nov. 7. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!