Hogyan lehet beállítani, hogy az Outlook használata mellett a webes felületen is megtekinthessem a leveleimet?
Amióta használom a 2007es outlookot, azóta a szolgáltató (nevezetesen freemail) oldalán nem látom az üzeneteket?
Megoldható valahogy, hogy ott is fentmaradjanak a levelek?
Köszi
Szia.
7. pont - "Valamint itt adhatjuk meg, hogy a levelező programunk a szerverről letörölje-e a letöltött levelet, vagy fenthagyja pár napig." : [link]
Sok sikert.
üdv.
Egy megoldás amit előző írt.
Másik megoldás hogy IMAP-et állítasz be és ekkor nem kell a levelzőben semmit állítani.
köszönöm a válaszokat!
még annyi, hogy erről az imap dologról hol tudhatok meg többet? mert már többször olvastam ezt a kifejezést, de nem vagyok tisztában vele, hogy mi ez egyáltalán és hogy működik?
IMAP lényege, hogy ugyanolyan mappastruktúrában látod a leveleidet a leveleződben, mint ahogy web-es felületen a Freemail (vagy más web-es szolgáltató) esetén.
Ekkor megmaradnak a postafiókban a leveleid, míg POP esetén külön macera van azzal, hogy biztos legyen hogy megmaradnak a levelek...
Ez arra is jó, hogy számítógépeddel bármi történik, leveleid megmaradnak, míg POP esetén letölti a leveleket és esetleg ha nem mentetted le, elveszik.
IMAP esetén okostelefonról belépve is ugyanúgy látod a web-es felületen a leveleidet mert ott maradnak.
Hopsz, most vettem észre a Freemail súgóban, hogy nem érhető el a freemail postafiók IMAP protokollon keresztül...
Ez esetben sjanos nem lehet beállítani, bár lehet hogy elavult súgót talltam meg éppen...
IMAP-ról itt olvashatsz bővebben:
Pontosan, az Outlook ismerni az IMAP-et.
Gmail egyébként is megbízható, míg én sokszor járok úgy, hgoy freeemail-es ismerősnek írok levelet és a mail delivery válaszol vissza mert épp szerverhiba van, stb...
Levlistákra se lehet megbízhatóan feliratkozni freemail címmel mert visszapattan...
Outlook-ot nem használok, de valahol ott ahol a POP beállítások vannak kell lennie az IMAP lehetőségnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!