Outlook express tömöríteni akar, ha kilépek. Hogyan kell beállítani, hogy ne kérdezzen?
Hát köszönöm, elolvastam, de ez informatikus szakszöveg... egy szót sem értek belőle... Én egyszerű felhasználó vagyok, ilyenek számára is van válaszod...?
:)
Szia.
Inditsd el a Regisztry editort (Regedit.exe)
Keresd meg vele a következő kulcsot :
[HKEY_CURRENT_USER\Identities\{...}\Software\Microsoft\Outlook Express\5.0]
a ... helyén, az outlook expresz azonositása szerepel, ezt a számsort neked kell megkeresned, de gondolom nem sok olyan bejegyzés van az HKEY_CURRENT_USER\Identities\ alatt aminek van Software\Microsoft\Outlook Express\5.0 folytatása)
Ha megvan akkor ott lesz egy ilyen kulcs (regedit jobb oldalán) : "Compact Check Count" ezt a kulcsot nevezd át másra pl "Compact Check Count01" -re. és elvileg ez megoldja a gondot.
Sok sikert.
Üdv.
Win7 : Keresés beirod : Regedit
WinXp : Futtatás beirod : Regedit
coopper, Te egy zseni vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!
És én is... mert megcsináltam az instrukcióid szerint...
(Középkorú nő vagyok, semmi affinitással a számítógép belső működése iránt, úgyhogy büszke lehetsz magadra, hogy ilyen érthetően elmagyaráztad...)
Köszönöm szépen!
Tényleg becsukódik az Outlook Express, és nem okoskodik...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!